Побудували для нашої бабусі дачу, і все було добре, поки наша літня пе нсіонерка не вирішила знову вийти заміж

Advertisements

У нашій родині сталася ситуація, від якої і смішно і плаkати хочеться, адже наша бабуся, яка вже на пен сії, вирішила вийти заміж. Якщо чесно, то ми були просто в ш оці від такої заяви, але сказали, щоб вона одумалася і не га 4ньбила нас. Ви подумайте тільки: це її третій шлюб вже, і вони не просто так хочуть разом жити, а зробити весілля, як годиться у молодих, а потім і поїхати в «медовий місяць». Всі родичі між собою зараз спілкуються і сміються через те, що бабуся на старості років взагалі з розуму вижила, не знає, що творить.

Advertisements

У мене є брат, він теж одружений, є діти, бабуся любить всіх своїх онуком, у брата троє дітей, у мене — двоє. Бабуся завжди говорила, що ми дуже рідко приводимо до неї онуків: ми вирішили спільними зусиллями купити їй дачу. Влітку всі онуки і бабуся збиралися на дачі, вона там готувала, вони разом весело проводили час. Я стала помічати, що бабуся останнім часом залишає всі справи і кудись йде. Виявляється, вона взагалі закинула своїх онуків і увагу приділяла сусідському дідові, говорила, що він хороший, готувала йому їжу, прибиралася, а зараз каже, що збирається вийти заміж за нього.

Advertisements

Я не знаю, як відмовити її, але вона стверджує, що має право на щастя, що вона хоче жити своїм життям, а не так, щоб жити заради онуків і чекати, коли прийде час, щоб піти з цього світу. Я перестала що-небудь їй говорити, більше не хочу втручатися в усе це, так як вона потім буде мене звинувачувати в тому, що я зіпсувала її життя. Зараз повним ходом йде підготовка до бабусиної весіллі (M/V), онуки носяться туди-сюди і сміються, їм же не поясниш, що до чого, ну що ж, побажаємо їм здоров’я і довгих років життя.