Чоловік прийшов додому і сказав, що більше не може жити зі мною. Він знайшов ту жінку, яка зможе йому нар одити дівчинку. А через 2 тижні дзвонив і таке сказав, що очі на лоб полізли

Advertisements

Ми з Дімою стали зустрічатися, як тільки я прийшла на нове місце роботи. Діма так красиво за мною доглядав, дарував кожен день квіти, водив в красиві і цікаві місця. Сам запропонував мені переїхати жити до нього. Він познайомив мене з усіма своїми друзями і родичами. Але одружуватися ми поки не поспішали, все ж нам було по 22, тому поспішати нікуди. А потім Діма став говорити про дітей, він дуже хотів дочку. І я вирішила спробувати заваrітніти.

Advertisements

Тільки ось час йшов, а дитини так і не було. Ми намагалися два роки, а я так і не заваrітніла. Я в паніці стала обходити всіх ліkарів, здавати всі ан алізи. Вже стала вдаватися до народної ме дицини. Але все було марно. При чому ан алізи у мене були хороші, все було в нормі, тому причина невдач була не ясна. А Діма здав тільки один ан аліз, і у нього теж все було в нормі. Однак, він став зв инувачувати у всьому мене, сказав, що це я безnлідна. Після цього Діма різко до мене охолов. Він перестав проводити зі мною час. Він більше затримувався на роботі, гуляв з друзями, займався своїм хобі.

Advertisements

А я була на самому останньому місці його справ. Один раз Діма прийшов додому і сказав, що більше не може жити зі мною. Що він знайшов ту жінку, яка зможе йому нар одити дівчинку. Я розуміла, що просто не в змозі дати йому те, чого він хоче. Не можу я нар одити, тому мені довелося відпустити Діму, хоча було дуже бо ляче. Минуло буквально два тижні, і Діма мені подзвонив. (Al/V) Він попросив мене віддати йому все золото, що він мені дарував і плюс до всього те саме кільце, яке я носила як його наречена. Мені було так прикро… Хоча б міг наостанок зберегти нашу пам’ять про хороші стосунки. Мені дуже неприємно, що тепер інші жінки будуть носити мої прикраси, які дарував Діма.

Advertisements