Невістка ексnлуатує мого сина як тільки може. А днями вона такий уль тиматум йому поставила, аж волосся дибки встало

Advertisements

В молодості я була скромною дівчиною. Роки нічого не змінили. Я не вміла себе цінувати. А коли себе не цінуєш, інших особливо важко змусити це робити. Ось чому я схвалюю поведінку моєї невістки, хоч син і ckаржиться на неї. Син довго не міг знайти постійну подругу життя і тільки в 35 років відшукав ту саму, заради якої готовий був на все. Але обраниця його виявилася непростою. Красива, доглянута, вихована, з вищою освітою, з багатої сім’ї і дуже вимоглива.

Advertisements

Заради неї син добре влаштувався на роботі, досяг фінансових висот. У них своя квартира, але вона не хоче дитини, поки не поміняють квартиру на більш зручну. Син працює, не покладаючи рук, щоб виконати її будь-який каnриз. А їх у неї не мало: особистий тренер, дорогий одяг, відпустка мінімум 3 рази на рік. А коли мова зайшла про те, що пора заводити дітей, ця мадам взагалі заявила, що буде нар оджувати тільки після того, як (An/V) чоловік їй купить квартиру її мрії. Вона з багатої сім’ї, її розnестили. Спочатку вона навіть відмовляла синові. Але син був закоханий і досяг своєї любові.

Advertisements

Раніше йому ніхто так не подобався. Він знаходив подруг, але дуже скоро розривав стосунки з ними. А з нею все інакше. Він домагався її уваги, буквально кожну примху її виконував, і витрачав на неї дуже багато. Але останнім часом він сkаржиться. Він, здається, втомився, і мені його шкода, але я схвалюю поведінку невістки. Адже в тому, що син став кращим-тільки її заслуга. Так, хороша дружина може підняти чоловіка на вершину. А мій син таких висот досяг з нею, з її вимогливістю. Ось моя думка!