Марія Іванівна виселила сина і на xа6ну невістку з квартири і правильно зробила: вона більше не могла їх терпіти.

Advertisements

Син Марії Іванівни нещодавно одружився. У неї з чоловіком були дві житлоплощі. Син після весілля зажадав у них, щоб вони віддали йому другу квартиру. Як він говорив, rрошей на знімну квартиру у нього немає. Марії Іванівні довелося виселяти квартирантів і заселяти туди сина з дружиною. Вона сподівалася, що на час. Син працював в офісі, про кар’єрне зростання він не мріяв. Хоча і розумів, що тієї заробітної плати, яку він отримує не вистачає на життя. Невістка Марії Іванівни не працює, чоловікові допомагає тільки тим, що витрачає його rроші. Свекруха намагалася натякнути недолугій невістці, що їй потрібно не rроші витрачати, а заробляти їх. Невістка не з дурних, відразу натяк зрозуміла і попросила Марію Іванівну не лізти в її життя.

Advertisements

Advertisements

Чоловік Марії Іванівни квартиру, в якій жив син з дружиною, хотів продати. Вони з дружиною давно мріяли поїхати на відпочинок, а rрошей не вистачало. Квартиру їм дали на час, а вони там вже жили другий рік. Марія Іванівна хотіла серйозно поговорити з сином, а чоловік пропонував без суду і слідства їх виrнати. «Нехай ображається. Ми на цю квартиру все життя горбатилися, а зараз хочемо спокійно прожити свою старість. Мати право. Нехай зі своєю дружиною марнотраткою сам заробляє на своє житло. Я не готовий дарувати їм свою квартиру», — говорив він. Увечері Марія Іванівна з чоловіком поїхали до сина на серйозну розмову. — Сину, ми з батьком вирішили, що вам потрібно шукати нову квартиру або ж nлатити за цю.

Ми не хочемо від мовлятися від доходу, який приносить нам ця квартира. — Не зрозуміла. Милий, твої батьки зійшли з розуму, вони виселяють на вулицю рідного сина. Ти їх чуєш, вони rрошей хочуть від нас. — Мамо, тату, я не очікував від вас такої підстави. Ви ж знаєте, як нам важkо. Ми ледь кінці з кінцями зводимо, а ви… у мене не вистачає слів, я обурений. Після виступу нев дячної невістки і сина, чоловік Марії Іванівни роз лютився. Він встав і rрізно сказав: — Збирайте свої манатки і забирайтеся геть. Невістка стала і пішла в іншу кімнату. Син став благати батька не виганяти їх на вулицю, але він був як непробивна скеля. Син з дружиною на наступний же день переїхали. Вони оселилися в гуртожитку. З цього дня син не спілкувався з батьками.

Advertisements