Я всім моїм колегам бр ехала, що мій чоловік власник станції техобслуговування, тому що соромлюся його. Але одного разу …

Advertisements

Ми з Борисом, моєю першою любов’ю, одружилися після закінчення школи. Він ніколи не відрізнявся особливими здібностями, був звичайним дворовим мужиком без майбутнього. Незабаром я народила дочку і була найщасливішою матір’ю і дружиною на планеті. Поки я була в декретній відпустці, Борис працював. Грошей у нас було небагато, але за допомогою моїх батьків ми справлялися. Коли дитина підросла, ми вирішили, що я повинна вчитися в університеті. Я вибрала професію економіста. Мій чоловік підтримував сім’ю і доглядав за дитиною. Я закінчила навчання з червоним дипломом і знайшла роботу у великому банку.

Advertisements

Я швидко доросла до посади головного економіста. Моя зарплата була в кілька разів більше, ніж у чоловіка. При кожному зручному випадку я нагадувала йому про це. Він просто посміхався і робив компліменти. Більшу частину грошей я витрачала на себе, щоб не відставати від своїх колег. Борис дбав про все по дому. Він брав ліkарняний, навіть коли моя дочка була хв ора, а не я. На роботі я мало обговорювала своє особисте життя. Вони знали, що я заміжня і у мене є дитина. Я перебільшувала, називаючи чоловіка власником станції техобслуговування, розповідаючи про поїздки за кордон. Одного разу в службовій машині я їхала на зустріч з колегами. У нас спустило колесо. Ми під’їхали до найближчої станції техобслуговування, яка випадково виявилася тією, де працював мій чоловік.

Advertisements

Я не знала, куди себе подіти. До нас вийшов мій чоловік. Він підійшов, щоб поцілувати і обійняти. Я швидко відвела його в сторону і доручила йому зайнятися машиною. Він зрозумів, що я його соромлюся. Борис зробив вигляд, що нічого не сталося, коли я повернулася додому. Я відчувала себе збентеженою. Я спробувала поговорити з ним, натякаючи, що йому пора чогось домогтися. Борис же говорив, що йому подобається його робота і що грошей у нього достатньо. А якщо мені це не подобається, то це моя про6лема. Я не знаю, як мені зараз бути. Я обожнюю чоловіка, який зробив все можливе, щоб у мене була робота. Змиритися або змусити його змінити низько статусну роботу?

Advertisements