Наші сусідки, побачивши чоловіка в аптеці, почали nліткувати, говорили, мовляв, я сина нагуляла. Коли чоловік розповів все це мені, я запропонувала зробити тест на батьківство.

Advertisements

Пліткарки-бабульки все більше стали втручатися в життя сусідів і навіть руй нувати його. А всьому виною їх нездійснені мрії і фантазії, які у них розвиваються від безглуздих серіалів. І мене теж стороною не обійшли. Але ж через них мій син міг би втратити батька і повноцінного щасливого життя в сім’ї. Ми з чоловіком вже в шлюбі 5 років. І тільки недавно ми стали батьками прекрасного Колі. Наш малюк вніс нові фарби в наше життя. Він подарував нам нескінченне почуття щастя, а наша любов з чоловіком стала міцнішою. А ось нещодавно вона могла повністю зр уйнуватися.

Advertisements

Нашому синові скоро 3 місяці. І ось місяць тому мій чоловік зайшов після роботи в аптеку, щоб купити підгузники для сина. А наші сусідки, дві бабусі, які постійно сидять у дворі на лавочці і за всіма спостерігають, збирають про всіх досьє, в той момент були в аптеці. Побачивши Мішу, мого чоловіка, ввічливо з ним привіталися, а як тільки він пройшов, почали пліткувати. Одна сказала іншій, що, мовляв, я сина нагуляла. А та ах нула від подиву, і додала, що не може бути. Перша не заспокоїлася і продовжила, що так, ось, за Мішею заміжня вона 5 років, і раптом заваrітніла.

Advertisements

Точно нагуляла дитину, щоб врятувати шлюб. Чоловік все почув і, прийшовши додому, був якийсь не свій. Я звісно запитала, що з ним. Подумала, що йому погано. А він був стурбований цим питанням. Через годину він мені все розповів, І я запропонувала йому зробити тест на батьківство, щоб вже напевно не сумніватися. Він попросив вибачення, і відмовився, а я наполягла. Адже їх балаканина завжди змушувала б його бути в напрузі. Відповідь прийшла позитивна, і ми вже думаємо про другу дитину. Дуже хочемо доньку.