Доньки друга заявили, що вони не зобов’язані робити по дому нічого, ось тоді і батько пішов на на крайні заходи і провчив їх

Advertisements

Діти – квіти нашого життя. Вони приносять у наш будинок щастя та радість, наповнюють наше життя світлом та теплом. Батьки намагаються забезпечити своїх дітей. Але діти часто поводяться непристойно, грубять батькам, не поважають їх, тим самим завдаючи їм глибокого болю. Дуже часто батьки ігнорують пог ану поведінку дитини, і все стає лише гіршим. Нещодавно я був у гостях у друга. Він має двох доньок. Дружина була на роботі. Мій друг попросив дітей допомогти йому. Дівчатка не звернули на нас уваги, просто привіталися. Проігнорували прохання батька. Ми сиділи вдвох на кухні. Батько сердито спитав, чому доньки не застелили вранці ліжка, брудний посуд залишили на столі.

Advertisements

Старша донька заявила, що вчителька їм сказала, мовляв, ніхто не має права вказувати їм, чим займатись і що робити, додала, що не зобов’язана робити щось. А молодша підтвердила слова сестри. Від відповіді у нас очі на лоба полізли. Батько не очікував такого, був шокований, почервонів від гніву і сказав: «Віддавайте всі свої гаджети, годинники, знімайте одяг. За законом я не зобов’язаний нічого вам купувати, є закон. Я не зобов’язаний давати вам г роші, платити за вас комуналки, інтернет, я ним не користуюся.

Advertisements

З сьогоднішнього дня я житиму тільки на своє задоволення» . За десять хвилин вони вибачилися. Старша донька почала прибирати в кімнаті, молодша почала мити посуд. Я здивовано дивився на них. Увечері повернулася дружина з роботи. Вона дуже здивувалася, що в раковині немає брудного посуду, у будинку чисто, вечеря готова. Вона подивилася на чоловіка, той усміхнувся їй і сказав: «З сьогоднішнього дня житимемо за новими законами, тепер ніхто нікому нічого не зобов’язаний». Дружина не зовсім зрозуміла, про що говорить чоловік, але їй стало зрозуміло, що щось щось сталося в будинку. Я думаю, що мій друг зробив правильно.