Я подарувала синові квартиру на весілля, але після одного зу хвалого вчинку невістки, я не моргнула оком і виrнала їх

Advertisements

Сім років тому мій син одружився. Вони вирішили жити окремо. Я не була проти. Захотів винайняти квартиру. У мене була однокімнатна квартира, яка дісталася мені від матері. Я подарувала їм цю квартиру, щоб молоді не жили у орендованій. Подруга мені порадила не переоформляти нерухомість. Син із дружиною не очікували такого сюрпризу та були дуже вдячні. Але через деякий час я пошкодувала про вчинок. Якось вирішила відвідати їх. Прийшла в гості та знайшла квартиру у жа хливому стані. Там панував хаос – справжній свинарник. Як можна жити за таких умов? На моїх очах з’явилися сл ьози.

Advertisements

Я виросла в цій квартирі, моя мама була чудовою господаркою, в будинку було завжди чисто, а тепер ось який бар дак: дружина сина розвела справжній 6омжатник. Вона запропонувала мені чай, але коли побачила чашку, відразу відмовилася. Подумала, може, не встигає, діти ще маленькі. Але це не є виправданням. Діти в садочку. Невістка не працює, вона весь день удома. Я запропонувала їй свою допомогу, але вона сказала, що її все влаштовує, і якщо мені не подобається, я можу не приходити. Я ро злютилася і сказала, що не збираюся спокійно дивитися на те, як вона перетворює чисту квартиру на см ітник.

Advertisements

Невістка підвищила голос і сказала, що її будинок, вона тут господиня. Я встала і сама взялася за прибирання. Вона з презирством подивилася на мене, взяла сумку та пішла. Я все вимила, почистила і повернулася додому. Увечері мені зателефонував син і попросив не приїжджати до них; обіцяв, що сам приходитиме до мене. Мені стало ясно, звідки дме вітер. Зрозуміла, що невістка налаштувала сина проти мене. Вранці я зателефонувала синові і сказала, щоб вони звільнили квартиру: я вирішила там робити ремонт. З мамою невістки у мене добрі стосунки. Вона розумна жінка, сама не знає, як доньку розсудити. З того часу мій син не приходить, і не дзвонить. Вирішила я цю квартиру здавати.

Advertisements