Свекруха таємно зробила тест на батьківство, мовляв, невістка дітей наrуляла-але такого повороту вона не очікувала.

Advertisements

Моїй сестрі не пощастило зі свекрухою. Мати чоловіка була з тих жінок, що ворогові не побажаєш. Це була буйна особа, яка постійно пхала свій ніс куди не треба і давала непотрібні поради. А дах у неї зовсім поїхав, коли на світ з’явилися онуки. Щоб уникнути скандалів з боку свекрухи, моїй сестрі доводилося терпіти і мовчати. Вона була віддана своєму чоловікові і ставилася до його матері з повагою. Однак одного разу свекруха зайшла занадто далеко. Вона вирішила таємно зробити тест на батьківство, тому що підозрювала невістку в тому, що вона дітей наrуляла.

Advertisements

Вона заламувала онукам руки, щоб добути матеріал для проведення тесту. Мою сестру це не хвилювало, так як вона любила свого чоловіка і була чесна з ним. Вона образилася на свекруху, але довгий час приховувала свою о6разу. Одного разу моя сестра обговорювала цю про6лему зі своїми подругами. Одна з них сказала: «Вона сама стерво, а тебе підозрює в зр аді? Вона зраджувала чоловікові, наrуляла дітей і тепер хоче наляkати невістку.” Моя сестра стала думати, що в цих словах може дійсно ховатися правда. Я їй порадила зробити ана ліз, знявши волосся з гребінця чоловіка.

Advertisements

З’ясувалося, що моя свекруха насправді зра джувала чоловікові, тому що свекор виявився не біологічним батьком мого чоловіка. Моя мама порадила не шантажувати і не залякувати свекруху, не опускатися до такої міри. Тепер моя сестра більше не бо їться докорів з боку свекрухи, оскільки у неї є секретна зброя. Вона вирішила серйозно поговорити з матір’ю чоловіка, щоб вона залишила її в спокої. Моя сестра дуже розумна, але боюся, що одного разу вона не витримає і буде великий сkандал. Адже вона не ангел і у неї немає крил, а терпінню є межа. Перш ніж зв инувачувати когось, подумайте, чи є ви самі такими святими…