Після роз лучення подруги, я вирішила познайомити її з холостими друзями мого чоловіка, але, як виявилося, їй потрібен був саме мій чоловік

Advertisements

Ми з моєю подругою знайомі з самого раннього дитинства і вже тоді я помічала, як вона любить виставляти себе же ртвою, в самих різних ситуаціях. Не дай Бог хто-небудь до неї доторкнеться, вона відскочить від руки як від вогню, а потім ще голосно пл акати почне. Найгірше в цій історії, мабуть, те, що ці її дитячі капризи тривають до нині. Пару років тому вона вийшла заміж за одного хлопця, багатого, але, зізнатися, не самого доброго. Для того, щоб зрозуміти, що вона це зробила заради його гр ошей, не треба було бути генієм. Подруга разом з чоловіком переїхала в інше місто, після чого ми з нею спілкувалися тільки по Інтернету.

Advertisements

Через пару років вона заявила, що її чоловік зра дник, який і руку на дружину підняти може. Незабаром вони роз лучилися, і подруга приїхала назад в рідне місто – жити з мамою. Поки ми сиділи в кафе, вона без перерви розповідала, як всі там бо ялися, що вона їхніх чоловіків відведе, що чоловік її ревнував до кожного перехожого. Це було якось по-дитячому, чи що, так хвалитися перед кимось, але я сkинула все на ст рес після роз лучення. З тієї ж причини я познайомила її з друзями мого чоловіка. Думала, раптом у неї вийде з одним з них… ось тільки найбільшу зацікавленість вона показувала по відношенню до мого чоловіка, але того ж не можна було сказати про самого чоловіка.

Advertisements

Він мені пізніше роз повів, що відразу зрозумів, який вона тип дівчат, і навіть назвав мою подругу паразитом. Якого ж було моє здивування, коли подруга розповіла, що мій чоловік теж частенько цікавиться нею. Це вже було останньою крапелькою мого терпіння і останнім проявом дитячого характеру моєї подруги, і хоч я і була зла на неї, але натякнула якомога м’якше, що, якщо вона продовжить так загравати на словах з моїм чоловіком, з нею трапиться дещо неприємне. Натяк вона, на щастя, зрозуміла, і просто переключилася на іншого мужика, залишивши в спокої наш шлюб. Думаю, не варто нічого говорити про те, що відносини з подругою у мене остаточно зіпсувалися після такої сутички.