Мама пішла в ліkарню нар одити мене, а вийшла з полоrового будинkу з двома доньками на руках. Той день змінив наше життя назавжди

Advertisements

Коли мама була ваrітна мною, то ліkарі сказали, що за кілька днів до полоrів, вона повинна лягти в ліkарню, щоб не було ускладнень. В одну і ту ж палату привезли жінку, яка була вже за сорок років, але вона вирішила ризикнути здоров’ям і нар одити дитину для себе. Моя мама подружилася з нею, вона була з села, розповідала багато про складнощі сільського життя, вона була дуже хорошою. І ось, мама розповідає, що вона спала до цього часу, як почула голос подруги, яка сказала, щоб вона забрала до себе її дитину, яка залишилася з нами на цьому світі і, що вона не може забрати її до себе.

Advertisements

Після всього цього мама відразу прокинулася, побачила, що Тоні не було поруч (M/V), вона пішла запитати, що сталося? Їй сказали, що сусідка по палаті нар одила здорову дівчинку, але, на жаль, її врятувати не вдалося. У Тоні була про6лема з серцем, яке не витримало полоrів і її не змогли врятувати, дівчинку вже вирішили віддати в дит6удинок, але моя мама сказала, що вона удочерить її. Мій тато був звичайно в ш оці, але він повністю підтримав рішення мами. Ось так у мене з’явилася сестра, я її дуже люблю, а мамина подруга часто приходить до мами уві сні.

Advertisements

Коли Варі виповнилося 18 років, мама вирішила розповісти її історію, так як вона мала право знати це, і Варя анітрохи не змінила своє ставлення до мами, навпаки, ще сильніше і більше полюбила жінку, яка взяла її на виховання. Зараз сестра моя вийшла заміж, і ми постійно підтримуємо з нею зв’язок, вона намагається допомагати нам у міру своєї можливості. Мама бо ялася, що після того, як Варя дізнається про те, що вона не рідна мати, в ній щось зміниться-але ні.

Advertisements