Зять гордо заявляє, що не може працювати за копійки, а сам живе за рахунок дружини та моєї пенсії. Набрид уже цей неrідник

Advertisements

Мене др атує мій зять! Я не можу підняти його з дивана та виrнати з дому. Спочатку він здавався таким чудовим, але чи він став меланхолійним, чи моя дочка його зіпсувала. Моя дочка не модель, але мала романи. З одним хлопцем вона навіть прожила 4 роки у цивільному шлюбі. Розійшлися банально — на горизонті з’явилася жінка, а цей негідник поkинув мою дочку. Вона впала у деnресію! Ки нула навчання та пішла працювати за копійки на пошту, щоб вийти з деnресии . Так познайомилася з новим зятем: розносила пошту його дідусеві. Вони зустрічалися два роки, перш ніж вирішили побратися.

Advertisements

Advertisements

Дочці був 31 рік, а її нареченому 27. Вони побралися та переїхали до нас. Мій зять працював менеджером з логістики. У зятя запальний характер. Тому він просто висловив своєму роботодавцю все, що про нього думає. Його звільнили. Зять перебуває у деnресії вже близько шести місяців. Місто у нас маленьке, і зручної роботи мало. «Влаштуйся на колишню роботу, бажано вантажником, і почни з нуля!» раджу я йому. «Ти що, збожеволіла? Я не повернуся в ту компанію!» — каже він. «Чи вистачить моєї пенсії на життя?» — спитала я.

«Я шукаю роботу в Інтернеті!» — Заявив він. Так він шукає місяць, два, три. Дочка рік тому закінчила курси нігтьового сервісу та пиляє нігті вдома за копійки. Я їй говорю: «Коли ти змусиш свого чоловіка працювати?». «Мамо, давай їсти окремо, я зароблю гроші на нашу вечерю!» – пропонує вона. А хто оплачуватиме домашні витрати? Я боюся вигнати цього ледаря, тому що моя дочка піде за ним, залишивши мене одну. Зять каже, що не може працювати за копійки, адже має вищу освіту! Він думає відкрити свій власний бізнес. Але це були лише слова. Я переживаю, що вже скоро не зірвуся.

Advertisements