Все в нашій сім’ї було ідеальним, поки колишня чоловіка не влаштувалася до нього на роботу. Ось тоді і почалося справжнє пеkло для мене

Advertisements

Я заміжня вже два з половиною роки, і у нас з чоловіком є дитина. Відколи ми познайомилися, мій чоловік носить мене на руках і щотижня дарує мені квіти. Але останнім часом я згоряю від ревнощів. Виявляється, його колишня дівчина дбає про нього! Він мені навіть нічого не сказав, я дізналася про це від загальної знайомої. Я влаштувала йому сkандал у гарячці, а чоловік прибіг мене заспокоювати, сказав, що мені нема про що турбуватися і що вони просто працюють разом. Спочатку я заспокоїлася. Вони розлучилися задовго до нашої зустрічі. Які почуття через 7 років? Зізнаюся, я розшукала цю колишню в соціальних мережах, вона мала фотографії з партнером. І все одно мене гриз черв’ячок. Мені було цікаво, чому вони тоді роз лучилися.

Advertisements

Мій чоловік розлютився, коли я почала розпитувати. І я почала з розпитувань друзів. За словами їхньої старої знайомої, вони давно знають одне одного. Коли вони зустрілися на першому курсі, всі в університеті називали їх «подружжям». У результаті я дізналася, що він не порвав з нею, це вона порвала з ним. А чоловік казав мені, що то був його вибір. Я зараз сиджу і думаю. Загалом, ми живемо у крихітному містечку, де роботу можна знайти, тільки якщо у тебе широка професія (мій чоловік та його колишня – обидва дантисти). Можливо, це сталося випадково. У той же час у них спільна кар’єра, хобі, пацієнти, яких можна обговорити, та всі ці перерви у роботі. Тобто вона нарівні з ним. А в мене немає формальної освіти, я працювала лише офіціанткою і зараз сиджу вдома з однорічною дитиною.

Advertisements

Що ми маємо спільного? Я не могла більше терпіти і підштовхнула одну зі своїх подруг піти до клініки та зобразити пацієнтку. Щоб вона могла спостерігати, як вони взаємодіють, якщо їй пощастить зафіксувати такий момент. Подруга заявила, що не помітила нічого дивного. Але я все ще не можу заспокоїтися, мій дух у сум’ятті! І знаєте, що? Це вона створила в мене неправильне враження. Зрештою, вона почала дзвонити йому ночами. Здавалося, вони обговорюють справи. Тільки ось чоловік, почувши її дзвінок, поспішає на балкон побалакати, наче робить перекур. Він знову запевняє мене, що це лише моя уява. А моя рев ність зводить мене з розуму! Я обожнюю свого чоловіка і страшенно боюся його втратити. Як мені вчинити?