Думала, що знайшла собі багатія і буду жити в своє задоволення. Але виявилося — це лише Золота клітка, а чоловік-ти ран чистої води

Advertisements

Дивилася на мою бі дну матір, яка ледь зводила кінці з кінцями з ледачим вітчимом, і розуміла, що я так жити не буду і не хочу. Я ходила з подружками в злачні місця, де збираються компанії багатіїв. Це ресторани, нічні клуби, і турбази. Вийшло так, наша найщасливіша подруга вийшла заміж за багатого бізнесмена. На їхньому весіллі я познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком. Він займав високу посаду на ринку будівництв, і був старший за мене на десять років. Спочатку мені здавалося життя казкою, коли з ним на курорти за кордон їздила, а потім він посадив мене вдома з дітьми, а сам постійно розважався.

Advertisements

Я вирішила освоїти якусь професію, навчилася робити професійний манікюр і складні зачіски. Додому приходили клієнтки, при чоловікові я їх всіх називала подругами, але йому їх візити не подобалися. Він почав мене бити і принижувати перед дітьми (T/V). Я намагалася не nлаkати, щоб не засмучувати дітей ще більше. Як не дивно, я дуже раділа, коли він загулював. Тоді я могла заробити собі кишенькові гроші, адже мій багатій давав гроші тільки під звіт! Багатий, але жадібний. Незважаючи на це у мене була хороша велика машина — зручний мінівен, для того, щоб дітей возити. Але все це все золота клітина, в якій нас тримав глава сімейства.

Advertisements

Я терпіла все, його зр ади і по6ої, тому що піти мені було нікуди. Подругу, яка вийшла тоді заміж, чоловік виkинув на вулицю з дитиною, і тепер я їм допомагаю. Рік тому чоловік з двома друзями потрапив в аварію. Вони поверталися п’я ними з риболовлі. Поки вони лежали в ліkарні, їх усіх звільнили з роботи. Ось тоді стала в нагоді моя професія, тепер чоловік не пручався. Стала працювати в салоні краси з хорошою оплатою. Брала також клієнток додому. Чоловік шукає роботу. А я ходжу і зловтішаюся. Але найбільше мені хочеться роз лучитися і відсудити все у нього.