Му чила себе дієтами і тренуваннями, щоб схуднути заради нього, а він так відреагував, що мені захотілося nлаkати від образи

Advertisements

Мені 29 років. Я постійно му чилася і комплексувала через зайву вагу. Де б я не знаходилося, завжди була найтовстішою, що і було причиною постійних насмішок з боку однокласників, однокурсників, друзів і знайомих. Я дуже переживала, але худнути мені було заборонено за ме дичними показаннями. Спорт не допомагав, дієти я не визнавала. В університеті я «заїдала» стр еси, як тільки були про6леми з навчанням. До того ж, родичі постійно пропонували шkідливу їжу. Але я вважала, що причиною моєї ваги була генетика.

Advertisements

Advertisements

У мене в ро ду всі жінки всі по вні, але коли я побачила на вагах 85 кг, зрозуміла, що пора брати себе в руки і контролювати свою вагу.
Завдяки сили волі, дієт і спорту я змогла скинути 10 кг, що відразу відбилося на моїй фігурі. Я відчувала на собі погляди чоловіків. Мені це лестило. Я познайомилася з прекрасним хлопцем з оточення моїх друзів, і ми почали зустрічатися. У нас почався бурхливий роман. Мій хлопець любив мене такою, якою я була, і я вирішила залишити боротьбу з вагою на невизначений час. Через рік він зробив мені пропозицію, і щоб бути ще краще під час торжества, я вирішила продовжити схуднення.

У підсумку я схудла на 15 кг і стала володаркою фігури мрії. Але на жаль наречений не оцінив старання і зажадав повернутися в колишню форму. Заявив, що не збирається брати в дружини «скелет». А я думала, він з ввічливості і любові мовчить про мої зайві кілограми. Як мені вчинити, я не уявляю: з одного боку, мої досягнення багато для мене значать, ще я створила прекрасну фігуру, а з іншого — кохана людина і особисте життя. Я його дуже люблю, але мені не хочеться повертатися до колишньої ваги.

Advertisements