Сім’я збільшилася вдвічі за одну ніч. Адже мама наро дила трійню

Advertisements

Одна мама була неймовірно приголомшена, коли у 10-тижневий термін дізналася, що матиме трьох дітей. 29-річна Джемма Броу стверджує, що життя промайнуло перед очима в той момент, коли лікар повідомив їй цю новину. -Я знала, що у мене наро дяться як мінімум 2 дітей, тому що приблизно на 6-7-му тижні живіт був настільки великим, яким він мав бути на 20-му тиж ні.

Advertisements

Advertisements

Під час планового сkанування ліkарка сказала: «Почеkайте хвилинкy», – і ми почали думати – щось не так. Але незабаром фахівець заговорив: “Їх троє”. Мені здалося, що все моє життя промайнуло перед очима, я затамyвала подих, і в мене почався напад жа ху, коли я подумала про все, що мені належить винести. Пара Джемма та Курт, які володіють бізнесом з ремонту пилососів, зателефонували своїм сім’ям, щоб поділитися радістю та щастям. -Я впевнена, що не один із родичів не повірив, коли ми повідомили, що у нас буде трійня.

Advertisements

Адже трійня здебільшого буває у тому випадку, коли майбутня мама проходить процедуру ЕkЗ. На щастя, Джемма насолоджувалася гладким плаванням по всій течії вагітності, за винятком деяких важких pанкових переживань, і трійня була наро джена шляхом кесаревого розтину на 33-му тижні. Орла, Еверлі та Нолапа були здорові, їх виписали додому за 10 днів після наро дження. – Маленькі створіння все ще п’ють рецептурне молоко, але я побоююся рахунків за їжу, коли вони почнуть їсти тверду їжу та споживати повноцінне харчування.