Три українські красуні, з шикарними голосами та неабиякою харизмою, прикрасять своїм виступом будь-яке свято. Гурт Made in Ukraine – Лілія 96/21

Advertisements

Гурт «Made in Ukraine» – займає своє ОСОБЛИВЕ місце на українській естраді . Репертуар гурту має досить широкий діапазон, завдяки чому сприймається людьми будь-якого віку. Три українські красуні, з шикарними голосами та неабиякою харизмою, прикрасять своїм виступом будь-яке свято. Запальні танцювальні ритми, подарують добрий настрій та створять святкову атмосферу на Вашому заході.

Advertisements

Не відмовляйте собі у задоволенні почути якісну українську музику, запрошуйте і побачте гурт Made in Ukraine у всій красі. Гурт створений Віталієм Мироненком у 1996 році. Перший аранжувальник, саунд-продюсер та співзасновник — Антон Коффін. У 1996 році вийшов перший студійний альбом гурту «Розпрягайте, хлопці, коней». Альбом «Розпрягайте, хлопці, коней» того ж року був відписаний і виставлений на продаж.

Advertisements

Незмінною солісткою гурту з 1998 року є Тетяна Дегтярьова. У 2000 році весь колектив студії (артисти, аранжувальники, адміністрація) переїхав до Києва. Багато хто з зірок української естради записувались у тон-студії «Престиж». За цей час видано 10 CD, відбулося понад 1200 концертів, колектив працює в стилі фольк-денс, виконуючи добре знайомі українські народні пісні та шлягери минулих років у сучасному аранжуванні. Географія концертної діяльності охоплює всю Україну.

Advertisements