Знайомтесь – це “Дитина кохання”. Дорогоцінний хлопчик, який народився з родимою плямою у формі серця прямо на лобі!

Advertisements

Іноді у житті трапляються речі, які мають пояснення. Однак, незважаючи на це, вони виявляються дуже добрими та позитивними. Молода пара з Туреччини нещодавно вітала на цьому світі свою першу дитину. Мурат Енгін, тато, і Джейда, мама, відразу після народження сина Чинара виявили, що у нього на лобі було червоне серце. Медсестри спробували стерти його, але незабаром вони зрозуміли, що це родимка.

Advertisements

Більшість лікарів зробили селфі з дитиною, доки він перебував у лікарні. Звичайно, Чинар привертає багато уваги, коли виходить на прогулянку з батьками. Люди просто хочуть сфотографуватися із ним. Багато хто називає Чинара ”Дитиною кохання”, і вітають батьків із народженням такого гарного хлопчика.

Advertisements

Через “мітку кохання” Мурат і Джейда вважають, що Чинар – це дар Божий. Він народився спеціально для того, щоб поширювати кохання та піднімати настрій усім, кого він зустрічає. Чим більше зростає Чинар, тим більше шанувальників він приваблює! Коли медиків запитали про цю мітку, вони заявили, що в цьому немає нічого дивного. Деякі діти народжуються з червоними, бежевими чи рожевими мітками на тілі.

Цікаво, що експерти досі не знають, як з’являються такі мітки. Досвід показує, що деякі з цих дітей втрачають родиму пляму в міру дорослішання. Найчастіше вона просто зникає безвісти. Ми можемо тільки сподіватися, що мітка кохання Чинара не зникне найближчим часом, оскільки малюк уже звик до неї. Крім того, завдяки йому Чинар виглядає мило.

Advertisements