Зять попросив тещу піти в деkрет замість дочки. А те, як теща відповіла йому, поставило хрест на їхніх стосунках

Advertisements

Дар’ї 44 роки. Двічі вона стала матір’ю. Доньці 23, а синові скоро виповниться 9. Нещодавно Дарина стала бабусею. Дар’я – жінка успішна. Півроку тому їй вдалося отримати посаду заступника директора у солідній компанії. Нещодавно донька Дар’ї вирішила поговорити з матір’ю. Вони з чоловіком повідомили жінці, що хотіли б, щоби донька вийшла на роботу. Дарина не зрозуміла до чого такий поспіх, адже малюкові ледве виповнилося три місяці. Молоді батьки вирішили, що доньці настав час займатися своєю кар’єрою. Жінка була рада за дочку. Однак у цій історії було одне велике «АЛЕ»! Вони попросили піти у декрет Дар’ю.

Advertisements

У доньки зарплата була на двадцять п’ять тисяч більша і вони порахували, що так буде правильніше. Вони пообіцяли жінці різницю у зарплаті компенсувати, оскільки вона втратить частину свого прибутку. Дар’ї не сподобалася їхня пропозиція. Вона також хотіла ходити на роботу, адже досягла чималих успіхів. Та й своє у декретах уже відсиділа. Жінка виявилася подивом про який декрет може йтися? Адже син у неї до школи ходить. Чоловік жінки, вітчим доньки, був проти, щоб дружина йшла у дек рет. До того ж, Дар’я дуже добре заробляла, любила свою роботу, їй не хотілося кидати все це.

Advertisements

Їй було далеко до пенсії, вона хотіла ще пожити для себе. Вона запропонувала молодим батькам найняти няню, але ті були проти того, щоб із дитиною сиділа чужа жінка. Дарина відмовила доньці із зятем. Донька дуже образилася на матір, назвала її егоїсткою. Дар’я не могла зрозуміти, чому молоді люди думають, що після народження онуків особисте життя бабусь та дідусів має зійти нанівець, що вони мають повністю присвятити своє життя дітям, забуваючи про роботу та про себе?