Коли Віктор повідомив Олені, що у нього є інша жінка, вона почала думати, що чоловік хоче піти до неї. Але у Віктора були зовсім інші плани

Advertisements

Олена прийшла додому і пішла прийняти душ. Чоловік в той день заявив їй, що їм потрібно серйозно поговорити. — Прости мене, але нам потрібно розлучитися. У мене з’явилася інша, вона народила мені дитину, а ти не змогла цього зробити. — Добре. Ти хочеш піти до неї? — Ні, тобі самій потрібно піти. Через тиждень моя нова дружина і син переїжджають сюди, — спокійно заявив чоловік. Олена не могла повірити в почуте. — Вікторе, як я можу піти через тиждень? Це неможливо, квартира спільна, у нас є спільний бізнес. Ми повинні поділити все спочатку, до того ж, де ж я буду жити тоді? — Олена, бізнес належить мені, із завтрашнього дня ти звільнена. А квартиру забудь. Зроблю так, щоб вона залишилася мені. Олена була в ступорі. Зрозуміла, що речі все ж потрібно буде зібрати.

Advertisements

Почала вона з документів. Поки Віктор спав, їй вдалося взяти документи на квартиру, дачу і машину. Вночі вона не спала, до ранку всі речі були в машині. Вона поїхала на роботу, але колишній чоловік попередив охорону заборонити їй доступ. Добре, що він не мав доступу до її карток, адже гроші у неї були. Олена повернулася в машину і почала шукати хорошого адвоката.

Advertisements

Вона домовилася про зустріч в той же день. Олена коротко описала адвокату всю ситуацію. Олександр Степанович довго мовчав, з цікавістю роздивляючись жінку. — Знаєте, у вас є всі шанси. Справу легко можна виграти. Зараз ми обговоримо з вами всі деталі. Вибачте за питання, але де ви будете жити? — Спробую повернутися додому, але Віктор обіцяв змінити замки. — Візьміть ключі від моєї другої квартири.

Там зазвичай залишаються мої близькі друзі або родичі. Зараз квартира порожня. — Ні, що ви… — Ніяких ні, сьогодні ви залишитеся там, а я займуся вашим чоловіком. Олена поїхала туди і відразу заснула — дуже втомилася. Коли вона прокинулася, поїхала в «свою » квартиру. Замки дійсно були інші. Шлюбний процес і суд були дуже складними і довгими. Олена вже кілька місяців жила в квартирі Олександра. Їй вдалося отримати свою частку і в квартирі, і в бізнесі. Олена була дуже щаслива з Олександром, він був прекрасним чоловіком. А ось Віктору було не дуже весело, адже виявилося, що він безплідний і дитина зовсім не від нього…

Advertisements