Ролик з одномісячним малюком, що “розмовляє” з мамою, набрав 1,5 мільйона переглядів!

Advertisements

Поява дитини в сім’ї – це завжди велика подія, особливо якщо це новонароджений! Так, часто вони галасливі, брудні та неслухняні. Але, незважаючи на всі труднощі, пов’язані з народженням дитини, жоден з батьків не пошкодує про це диво. Однак ці прекрасні немовлята неминуче зростають. Це відбувається не швидко, але таки відбувається. На щастя, процес дорослішання може приносити величезну радість люблячим батькам.

Advertisements

Advertisements

Бентлі, 4-тижневий малюк, щойно прокинувся, і його батьки вирішили, що настав час зняти його для дитячого відео. Він прекрасний, так що ми не можемо звинувачувати їх у цьому! Але вони точно не очікували, що їм вдасться зняти щось вражаюче. Видавати дитячі звуки та белькіт – важлива частина процесу дорослішання. Мама Бентлі починає спілкуватися з ним – і реакція дитини просто неймовірна. Не забувайте, що Бентлі лише один місяць!

Advertisements

Бентлі підспівує, коли мама видає звуки, а потім копіює ідентичний тон її голосу! Зараз у цього ролика понад 1,5 мільйона переглядів! Чи казав щось Бентлі? Швидше за все, ні – але він поводився так, ніби розумів, що робить! Фахівці відзначають, що у 3 місяці дитина слухає ваш голос, стежить за вашим обличчям та губами, коли ви говорите, і повертається у бік інших голосів, шумів та музики. Багато новонароджених віддають перевагу жіночому голосу чоловічому.

Більше того, багатьом новонародженим подобаються голоси та музика, які вони чули ще в утробі матері. До 3 місяців новонароджені починають “воркувати” – це приємна, спокійна, ритмічна, співуча вокальна вимова. Але Бентлі, схоже, почав “воркувати” набагато раніше, ніж слід було цього очікувати. Можливо, він виросте і досягне всіляких висот! Обов’язково подивіться цей милий ролик і не забудьте поділитися ним зі своїми друзями у мережі!