Найромантичніша композиція Романа Скорпіона »Поцілую». Так потужно про кохання не співав ще ніхто.

Advertisements

Заворожуючий виступ із композицією «Поцілую» українського співака, композитора та автора пісень Романа Скорпіона (справжнє ім’я — Роман Шупяк) моментально завоював серця глядачів, зібравши понад 7 мільйонів переглядів, і це лише на платформі YouTube.

Advertisements

Роман Скорпіон, який народився у 1990 році в Миколаєві (Львівська область), відомий широкій публіці своєю позитивною енергетикою та відкритістю. Його м’який голос та пісні українською мовою створюють атмосферу кохання, глибоко торкаючись сердець слухачів.

Advertisements

Роман розпочав свою музичну кар’єру ще під час навчання в університеті, коли написав свою першу ліричну композицію – «Так сильно». Вона досі здатна викликати сльози у його численних шанувальників.

У студентські роки Роман був провідним на багатьох святах, що дозволило йому стати виконавцем, який знає, як перетворити будь-який захід на яскравий та душевний виступ.

Advertisements

Його запальні хіти змушують людей отримувати естетичне задоволення від музики та слів. Немає сумнівів, що Роман – харизматичний виконавець, здатний зробити кожен виступ незабутньою подією.