Надихючий виступ Андрія Заліско з композицією «Воля і свобода». Найсильніше послання про свободу та незалежність.

Advertisements

Живе виконання треку «Воля і свобода» відомим українським естрадним співаком Андрієм Заліско дуже швидко підкорив інтернет-аудиторію, зібравши понад 9 мільйонів переглядів. Андрій Заліско, який народився у 1977 році у Львові та визнаний заслуженим артистом України у 2010 році, відомий публіці своїми виступами у стилі поп-фолк.

Advertisements

»Воля і свобода» являє собою кавер-версію популярної польської пісні, музика та слова якої були написані артистами М. Міллером та К. Цецюхом. Заліско, відомий своїми появами в Національному хіт-параді, а також гастролями з гуртами Ван Гог і Фантом 2, привніс в композицію унікальне звучання та емоційність, його талант і артистизм, підкреслені в цьому виступі,

Advertisements

яскраво відображають глибину його музичної спадщини, що включає 10 альбомів, деякі з яких були перевидані далеко за межами батьківщини. Цей живий виступ не просто демонструє вокальні здібності Заліско, а й передає потужне послання про свободу та незалежність, залишаючи незабутнє враження на всіх присутніх глядачів.

Advertisements